Arad: Târg transfrontalier cu produse agro-industriale [1]

Primăria orașului arădean Pecica organizează, în perioada 29-30 mai, în parteneriat cu Primăria orașului Battonya din Ungaria, o expoziție de produse agro-alimentare, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News).

Evenimentul este organizat cu ocazia sărbătoririi Zilelor orașului Battonya. Expoziția reprezintă una dintre acțiunile organizate în cadrul proiectului RO-2006/018-446.01.01.01.23 „Agricultura fără frontiere”, finanțat prin Programul Phare CBC RO-HU 2006.

Firmele din Pecica, Șeitin, Arad, Timișoara, Seleuș și Bătania vor expune produse agro-alimentare, precum legume, fructe, murături, miere de albine, tăiței de casă, produse de panificație, flori, semințe, pesticide, utilaje de mici dimensiuni, împletituri de nuiele și publicații de specialitate.

La expoziție sunt invitați și reprezentanții mai multor primării din județ, Consiliului Județean Arad, Prefecturii Arad, Direcției Agricole și Dezvoltare Rurală Arad, Oficiului Județean de Consultanță în Agricultură Arad. Organizatorii speră să adune un număr cât mai mare de vizitatori din cele două orașe, dată fiind și distanța mică dintre Pecica și Bătania.
Publicat de : Paul PREDA
Data publicării: 28 Mai 2009 - 05:54
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=33228&titlu=Arad__Targ_transfrontalier_cu_produse_agro_industriale_