PSD Teleorman si-a ales un presedinte reformist: Liviu Nicolae Dragnea [1]

Pregatirea Congresului PSD a intrat in linie dreapta o data cu desfasurarea ultimelor conferinte judetene, unde au fost alese noile structuri de conducere.

La Teleorman, cei peste 600 de delegati au fost in fata unei dileme: a fi conservatori si a continua cu vechiul presedinte sau a alege schimbarea, prin promovarea unui lider nou, deschis spre o social–democratie moderna, in persoana lui Liviu Nicolae Dragnea, presedintele executiv al Organizatiei Judetene a PSD si presedintele Consiliului Judetean. Dragnea este cunoscut datorita demnitatilor publice pe care le-a ocupat in ultimii ani: membru al Biroului Executiv Central al PSD si presedinte al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania. Printre primii care au simtit si acceptat "vantul schimbarii" s-a numarat fostul presedinte, Teodor Nitulescu, actualmente deputat de Teleorman, cel care a propus candidatura lui Dragnea. Printre argumente s-au numarat necesitatea ca organizatia sa aiba un presedinte prezent permanent in teritoriu si rezultatele pe care Liviu Dragnea le-a obtinut in ultimii 5 ani. "Am condus patru ani alaturi de un om, un prieten, pe care il propun pentru functia de presedinte al Organizatiei PSD Teleorman, Liviu Nicolae Dragnea", a spus Nitulescu, iar raspunsul lui Dragnea a insemnat un angajament: "Este o responsabilitate pentru mine, daca voi fi ales. Am hotarat, cu Teodor Nitulescu, ca solutia cea mai buna trebuie sa fie cea care va face ca PSD Teleorman sa ramana puternic si unit".
Publicat de : Angelica Nestor
Data publicării: 16 Apr 2005 - 11:41
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=3361&titlu=PSD_Teleorman_si_a_ales_un_presedinte_reformist__Liviu_Nicolae_Dragnea