Arabii il asteptau pe Iliescu la "ia-ma, nene" [1]

Fostul sef al statului are o explicatie uluitoare
Prezent la Slobozia, la alegerile organizatiei PSD Ialomita de joi, senatorul Ion Iliescu a lasat de-o parte problemele de partid si a atacat-o pe cea a cetatenilor arabi care-l insoteau in delegatiile oficiale.

El a spus colegilor de partid ca presa nu are ce sa-i faca, indiferent cit ar cauta: "De mine n-au de ce sa se agate, pentru ca eu sint "cristal" din acest punct de vedere si nimeni nu a putut sa-mi reproseze nimic, fata de cinstea, corectitudinea si..., ma rog, traiesc din salariu. Cauta acum tot felul de chestiuni ca sa arunce diverse acuze sau suspiciune asupra relatiilor mele cu, cica, mafia araba. Si-a permis obraznicia un gazetar si o anumita publicatie sa scrie: "Iliescu a adus mafia araba la Cotroceni". Este o mizerie asemenea afirmatie, nu are nimic de-a face cu realitatea. Acesti arabi nu faceau parte din delegatia oficiala a presedintelui. Erau din grupul oamenilor de afaceri care, in tara respectiva, se intilneau cu partenerii lor. Mergeau cei care aveau un interes. Ei isi plateau totul. Era chiar si o forma de economie pentru transportul cu avionul. Ei isi plateau avionul, nu mergeau pe banii statului. Nu noi stabileam componenta delegatiei oamenilor de afaceri".
"Ce practici mirsave au televiziunile"
Fostul presedinte nu a uitat sa se lege si de posturile de televiziune care au prezentat, in ultima vreme, imagini de la aceste delegatii. "Faptul ca acest individ Omar apare pe niste imagini la plecarea unor delegatiiÉ Ati vazut ce practici mirsave au unele posturi de televiziune. Cind vorbesc despre mafia araba acestea dau imagini cu Iliescu si Omar, iata omul care avea cale deschisa la Cotroceni. Este o maniera de a manifesta o activitate denigratoare de-a dreptul execrabila", a afirmat Iliescu.
Acesta a fost, de fapt, singurul moment mai animat al unei Conferinte judetene unde trebuia sa fie aleasa o noua conducere. Surpriza reuniunii a reprezentat-o prezenta baronului de Ialomita, Gheorghe Savu. Sefia organizatiei a fost cistigata de fostul interimar Silvian Ciuperca.
El a primit 187 voturi, fata de cele 105 ale contracandidatului sau, fostul prefect Marian Balan, ales in final presedinte executiv al PSD Ialomita.
Publicat de : Petronel Tudor
Data publicării: 16 Apr 2005 - 11:44
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=3364&titlu=Arabii_il_asteptau_pe_Iliescu_la___ia_ma__nene__