Deputații PSD+PC și PNL doresc să afle cum s-au cheltuit banii pentru campania "Romania, Land of Choice" [1]

Deputații PSD+PC și PNL doresc verificarea, printr-o Comisie de anchetă, a modului în care Ministerul Turismului a cheltuit banii publici destinați campaniei de promovare "Romania, Land of Choice". Deputații mai doresc să afle și cum au fost cheltuite alte sume, în alte campanii coordonate de Udrea.

"Dacă la începutul acestui an, doamna ministru Elena Udrea se plângea că deține un buget mic și cheltuieli la fel de mici, că prevede un buget limitat pentru publicitate, iar campaniile de acest gen vor fi exclusiv pentru promovarea destinațiilor turistice, după șase luni asistăm la un dezmăț pe bani publici prin alocarea unor fonduri impresionante pentru programe ale căror obiective nu vizează în niciun caz interesul național", se precizează în solicitarea de constituire a unei Comisii de anchetă pentru Ministerul Turismului.

În solicitare se mai arată că "ministerul condus de doamna Elena Udrea a încheiat o serie de contracte, prin negociere directă sau prin indicarea clară a beneficiarului, astfel ridicând o serie de semne de întrebare în legătură cu legalitatea acestor  acte". Solicitarea este semnată de 46 de deputați PNL și 20 de deputați ai alianței PSD+PC.
Publicat de : ---
Data publicării: 28 Iul 2009 - 06:06
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=33724&titlu=Deputatii_PSD+PC_si_PNL_doresc_sa_afle_cum_s_au_cheltuit_banii_pentru_campania___Romania__Land_of_Choice__