Covasna: 150.000 lei pentru ONG-uri [1]

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Covasna a inițiat un program de susținere a ONG –urilor implicate în asigurarea asistenței sociale, serviciilor de îngrijire socio-medicală la domiciliu, funcționării centrelor de zi pentru copiii neglijați și pentru persoanele cu handicap, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News).

Prin DGASPC, Consiliul Județean (CJ) Covasna a alocat 150. 000 de lei- sumă nerambursabilă-  ce vor fi direcționați către acest gen de ONG-uri. Astfel, Asociația ”Háromszéki Mára”, Fundația Creștină Diaconia, Fundația Caritas și Asociația ”Credem că sunt importanți” sunt beneficiarele programului inițiat de DGASPC Covasna.

Raportul privind ”Programul de colaborare cu organizații neguvernamentale care desfășoară activități de asistență socială la nivelul județului Covasna în anul 2009” a fost aprobat de CJ, finanțarea urmând să ajungă la beneficiari.
Publicat de : Monica RIZEA
Data publicării: 31 Iul 2009 - 06:01
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=33755&titlu=Covasna__150_000_lei_pentru_ONG_uri