Deputatul de Brașov Constantin Niță vrea să devină vicepreședinte PSD la centru [1]

La aproape o săptămână de la alegerile interne în cadrul PSD Brașov, președintele reales, Constantin Niță a ținut ieri să declare faptul că din noua conducere executivă a filialei 50% dintre membri sunt persoane noi, iar din cadrul Consiliului Județean 55% din persoane nu au mai deținut astfel de funcții până acum.

„Vom încerca să revitalizăm toate organizațiile locale, să ne construim echipe puternice, să aducem alți candidați pentru unele posturi, unde este nevoie. Spiritul de echipă va trebui să domine următoarea perioadă a PSD. Iar săptămâna viitoare se vor încheia toate frământările din interiorul PSD, odată cu Congresul”, ne-a declarat Constantin Niță, președintele PSD Brașov. Deputatul mai spune că la Congresul PSD, care va avea loc săptămâna viitoare se gândește serios să candideze pentru funcția de vicepreședinte PSD, dar că o decizie o va lua în zilele următoare.
Publicat de : Ovidiu FEGHER
Data publicării: 16 Apr 2005 - 06:45
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=3378&titlu=Deputatul_de_Brasov_Constantin_Nita_vrea_sa_devina_vicepresedinte_PSD_la_centru