Fostul manechin Marian Oprisan stie de ce a pierdut seful sau alegerile: "Deficit de carisma" [1]

Liderul social-democratilor din Vrancea, Marian Oprisan, este de parere ca Adrian Nastase a pierdut alegerile prezidentiale din cauza unui "deficit de carisma" si a unor "erori copilaresti".

In darea de seama pe care Oprisan a facut-o duminica in plenul Consiliului Judetean al PSD Vrancea, acesta a spus ca, "din punctul de vedere al celei mai importante organizatii din tara", rezultatele la alegerile generale au fost umbrite de pierderea alegerilor prezidentiale pe data de 12 decembrie 2004. "Alegerile prezidentiale au fost pierdute din cauza unei campanii electorale ce nu a putut sa acopere deficitul de carisma inregistrat de Adrian Nastase in perioada in care a indeplinit si functia de presedinte al PSD, si functia de prim-ministru al Romaniei. In aceasta perioada, acumularile pozitive ale PSD au fost punctate mediatic pe imaginea Guvernului, iar acumularile negative au fost punctate, tot mediatic, pe imaginea PSD, netinandu-se cont ca cetatenii voteaza partide si proiecte politice, si nu voteaza guverne", a zis Oprisan. In discursul sau, Oprisan a atacat si grupul reformator din Transilvania caruia i-a reprosat ca de 15 ani pierde alegerile parlamentare si nimeni nu ia nici o masura legata de managementul politic al acestor organizatii.
Publicat de : Rompres
Data publicării: 18 Apr 2005 - 12:25
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=3420&titlu=Fostul_manechin_Marian_Oprisan_stie_de_ce_a_pierdut_seful_sau_alegerile____Deficit_de_carisma__