Adrian Năstase: Traian Băsescu a demarat o revoluție de catifea [1]

Președintele Consiliului Național PSD, Adrian Năstase, a declarat astăzi că Președintele României Traian Băsescu, a demarat o revoluție de catifea prin demontarea coaliției, prin ordonanța de urgență referitoare la referendum dar și prin referendum.

"E clar pentru toată lumea acum că traian Băsescu a demarat o revoluție de catifea, prin demontarea coaliției, prin ordonanța de urgență referitoare la referendum, prin referendum. Cine mai avea semne de întrebare e clar că acum e fixat cu intențiile lui Traian Băsescu", a spus Adrian Năstase.

Totodată, Năstase l-a acuzat și el pe Traian Băsescu că este în spatele acestei operațiuni de scoatere a PSD-ului de la Guvernare.

"Traian Băsescu este cel care a administrat această operațiune și el i-a pus și punctul final prin semnarea, aseară, a acestui decret. Era foarte clar pentru toată lumea că el este în spatele acestei operațiuni, iar telenovelele cu chemat la Cotroceni pe unii sau pe alții, cu sugestii privind demisii, reprezintă episoade care vor fi date cândva la televizor pentru emisiuniile de copii", a mai spus Adrian Năstase.

Președintele Consiliului Național PSD l-a mai acuzat pe Trian Băsescu că ar fi furat alegerile prezidențiale din 2004, iar în cei cinci ani de când este președinte s-a creat o paranteză în istorie de haos, de dezordine și de lipsă de speranță.

"Din păcate, România este acum într-un moment extrem de complicat, iar această criză politică sigur că va marca al treilea semenstru economic. Este clar că decizia din 2004 de a-l alege pe Traian Băsescu și rezultatul fraudat al alegerilor, așa cum știm, a creat o paranteză de istorie de cinci ani de hapos, de dezordine, de lipsă de speranță și, din păcate, acum trebuie să încercăm din nou să reparăm aceleași mizerii, aceleași probleme pe care le crează acest om, care până la urmă este unul singur și care nu are decât mintea îndreptată spre scandaluri și spre dezbinare", a adăugat Năstase.


Publicat de : ---
Data publicării: 02 Oct 2009 - 05:52
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=34377&titlu=Adrian_Nastase__Traian_Basescu_a_demarat_o_revolutie_de_catifea