Marți, 13 Octombrie 2009 - 05:47 AM Aleg.RO: Liberalul Olteanu, demisionar doar din functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor

Publicat de: ---

Gândul

Bogdan Olteanu si-a anuntat demisia din functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor, marti, inceputul sedintei BP, a declarat Dan Motreanu, chestor al Camerei .Liberalul Bogdan Olteanu a transmis luni oficial conducerii deputatilor ca pleaca din aceasta functie, dupa ce in cursul saptamanii trecute a fost ales viceguvernator al BNR. Olteanu nu a demisionat deocamdata din calitatea de deputat, urmanda sa faca acest gest dupa votarea motiunii de cenzura de maine, sustin surse liberale.

"Bogdan Olteanu si-a anuntat demisia din functia de vicepresedinte al Camerei, azi (luni-nr), la inceputul BP", a declarat Motreanu, citat de Mediafax.

Conform unor surse liberale, Olteanu ar fi transmis o adresa BP prin care instiinteaza ca pleca la BNR ca urmare a faptului ca a obtinut o functie de viceguvernator si a participat la inceputul sedintei BP unde a multumit colegilor pentru colaborare, oferindu-le o cupa de sampanie. Hartia repectiva nu a intrat in discutia BP care s-a oprit la punctul 6 de pe ordinea de zi.

Sursele mentionate au precizat ca Olteanu isi va da demisia din calitatea de deputat "de indata ce finalizeaza operatiunile de lichidare si face transferul catre BNR".Liderul PNL Ludovic Orban a declarat, luni, ca liberalul Bogdan Olteanu nu si-a dat inca demisia din Camera Deputatilor, drept pentru care va participa la sedinta consacrata motiunii de cenzura si va vota.

Functia de vicepresedinte pe care o detinea Bogdan Olteanu in BP al Camerei este disputata de patru deputati liberali Ludovic Orban, Teodor Atanasiu, Relu Fenechiu si Eugen Nicolaescu.

Problema ocuparii acestei functii va fi transata de liberali, potrivit viceliderului grupului parlamentar al PNL Eugen Nicolaescu cel mai probabil saptamana viitoare, fiind asteptat ca Olteanu sa-si dea demisia din Parlament.


(239 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Liberalul Olteanu, demisionar doar din functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.71509909629822 seconds.