Arad: Instruire pe tema alegerilor prezidențiale cu administrațiile locale [1]

Prefectul județului Arad, Călin Bibarț, a convocat primarii și secretarii primăriilor din județul Arad la o instruire pe tema alegerilor prezidențiale din 22 noiembrie, transmite corespondentul Informatia.ro (AMOS News).

„Le-am solicitat primarilor să acorde maximă atenție pregătirii alegerilor prezidențiale pentru a putea parcurge toate etapele stabilite conform graficului desfășurării alegerilor. Au existat discuții pe tema instalării webcam-urilor în secțiile de votare speciale. Începând din această săptămână, informaticienii din cadrul Prefecturii Arad vor merge în teritoriu pentru a vedea la fața locului modalitatea în care se vor instala aceste webcam-uri”, a declarat prefectul Călin Bibarț.

În momentul de față, se desfășoară acțiunea de întocmire a listelor cu juriști și cu alte persoane cu o reputație bună în localitate, din care vor fi desemnați, prin tragere la sorți, președintele biroului electoral al secției de votare și locțiitorul acestuia. Această acțiune se va finaliza în data de 28 octombrie.
Publicat de : Paul PREDA
Data publicării: 13 Oct 2009 - 05:49
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=34453&titlu=Arad__Instruire_pe_tema_alegerilor_prezidentiale_cu_administratiile_locale_