Primarul Iașiului a avizat mitingul pentru Băsescu [1]

Primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, a avizat mitingul electoral ce va fi organizat de PD-L, în ziua de 1 noiembrie, pentru susținerea candidaturii lui Traian Băsescu la prezidențiale. Cu toate acestea a impus trei condiții.

"Având în vedere numărul mare de participanți pe care îl anunță PD-L (n.r. 20.000 de persoane), e normal să le spunem că Piața Unirii nu poate suporta mai mult de 5.000 - 6.000 de persoane fără să creezi probleme deosebite. În schimb, dacă sunt mai multe, trebuie ca organizatorii să-și asume măsuri suplimentare: locuri de parcare pentru mașinile cu care aduc participanții la miting și asigurarea pazei și ordinii. De asemenea, în intervalul orar 10.00 - 14.00, transportul public din zonă nu trebuie să fie afectat", a declarat, într-o conferință de presă, primarul Gheorghe Nichita.

“Nu sunt împotriva acestui miting, eu vreau să promovez o campanie civilizată, dar organizatorii trebuie să-și asume răspunderea pentru fiecare condiție”, a mai spus primarul Nichita.

Directorul de campanie al PD-L Iași, Iulian Micu, afirmă că vor fi respectate condițiile primarului Nichita.
Publicat de : ---
Data publicării: 28 Oct 2009 - 05:42
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=34575&titlu=Primarul_Iasiului_a_avizat_mitingul_pentru_Basescu