Miercurea, zi de audiențe telefonice la Primăria Sectorului 4 [1]

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu – Piedone a decis ca, începând de miercuri, 18 noiembrie, să modifice ziua audiențelor telefonice.

Până în prezent, acestea aveau loc în fiecare zi de vineri a săptămânii, în intervalul 10.00 – 11.00, însă, implicarea Primăriei Sectorului 4 în organizarea scrutinului prezidențial, împiedică desfășurarea în bune condiții a audiențelor ce aveau loc până acum în Sala de Consiliu a Instituției.
 
În consecință, până la data de 6 decembrie a.c., în fiecare zi de miercuri a săptămânii, în intervalul 10.00 – 13.00, persoanele care sunt înscrise pe lista de audiențe, dar și toți cetățenii care vor apela 021/335.16.60, vor intra în dialog direct cu Primarul Cristian Popescu – Piedone, alături de care se vor afla, pentru răspunsuri punctuale vizând activitățile desfășurate, directorii tuturor departamentelor Autorității Locale Sector 4.
 
„Pentru mine, una dintre coordonatele principale pe care se desfășoară exercițiul administrativ este comunicarea cu oamenii. De aceea, înțeleg ca ușa cabinetului meu să fie deschisă în permanență, iar cei cu care am discutat până acum au aflat că știu să ascult și încerc să ajut, chiar dacă problemele expuse depășesc competențele administrativului local și ale mele”, spune edilul Sectorului 4.

„Oricine calcă pragul Primăriei Sectorului 4 își va da seama repede că sunt într-un dialog deschis și nemijlocit cu cetățenii. Numai implicându-ne vom reuși să rezolvăm cât mai multe probleme cu care se confruntă oamenii”, a adăugat Cristian Popescu – Piedone, Primarul Sectorului 4.

 


Publicat de : ---
Data publicării: 13 Noi 2009 - 05:59
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=34719&titlu=Miercurea__zi_de_audiente_telefonice_la_Primaria_Sectorului_4_