Băsescu anunță că nu va încerca nicio alianță politică pentru prezidențiale [1]

Candidatul PDL, Traian Băsescu a anunțat că nu dorește să încerce nicio alianță politică pentru turul II și a precizat că alianța dintre liderul PNL Crin Antonescu și PSD riscă să ducă România în urmă cu 20 de ani. Totodată, Băsescu a menționat că Antonescu nu are forța necesară pentru a-i "ține în frâu" pe social-democrați.

"Opțiunea mea rămâne ca, așa cum am făcut-o întotdeauna, să nu încerc nicio alianță politică în perspectiva alegerilor din 6 decembrie. Singurul aliat pe care mi-l doresc cu toată sinceritatea este românul, românul de care astăzi prea puțini politicieni mai au grijă. Îi asigur pe români că alianța cu mine este o alianță care va continua să forțeze clasa politică pentru modernizarea ei înseși și pentru modernizarea statului român, în așa fel încât din resursele generate de un stat modern să putem să trăim din ce în ce mai bine", a declarat Băsescu.

 "România nu are suficienți bani și pentru Sorin Ovidiu Vântu și pentru Patriciu și pentru Voiculescu și pentru Hrebenciuc, și în același timp să facă și finanțarea rezonabilă a sistemelor de pensii, de educație, de salarizare", a mai spus el.

Publicat de : ---
Data publicării: 24 Noi 2009 - 05:27
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=34780&titlu=Basescu_anunta_ca_nu_va_incerca_nicio_alianta_politica_pentru_prezidentiale_