Antonescu: "Basescu a ras ca un nesimtit la consultarile cu partidele"

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, aseara, ca presedintele Traian Basescu a sfidat opinia publica la consultarile de luni cu partidele politice

. Liderul liberal spune ca Basescu a ras "ca un nesimtit" pe seama unei "magarii" pe care a facut-o, legat de casa din Mihaileanu.

"Eu nu-l sfidez, nu am de ce si pe cine si nu sunt in pozitia, nu sunt soldat si dansul comandant sa-l sfidez, nu-s elev si dansul diriginte. Eu cred insa ca daca e vorba de sfidare si de nesimtire maxima, totala, am vazut un presedinte care cu nesimtire sfideaza opinia publica. Povestea asta cu Mihaileanu despre care exigentii partizani ai ANI si anatomistii ai cazului Voicu il ignora si spun ca nu e un capat de tara, o cunoaste toata tara", a spus Crin Antonescu, intr-o emisiune la postul Antena 3.

taguri crin antonescu traian basescu consultari partide

Mai cititi si:

Proiectul de lege care reglementeaza activitatea ANI: doua declaratii si trimiterea rapoartelor catre Parchet si ANAF

Basescu invita PNL si PSD la Cotroceni: "Ceea ce romanii au votat la Referendum nu poate fi negociat""Cum este posibil ca in vreme ce tu doresti sa te legitimezi ca omul care pazesti cu severitate, cu rigoare maxima, atitudinea la centima a demnitarului public, sa razi ca un nesimtit pe seama unei magarii pe care ai facut-o, in conflict de interse, in dispretul legii, in orice? Acest tip de tupeu care i-a adus mult castig domnului Basescu, e in continuare cultivat, nimeni nu a comentat despre asta, a comentat cat de rau cat si orbraznic si lenes este Antonescu ca nu s-a dus la intalnire", a mai spus presedintele liberalilor, informeaza Agerpres.


Publicat de : ---
Data publicării: 29 Apr 2010 - 05:58
 

Link știre