Traian Basescu revine miercuri la TVR [1]

Presedintele Traian Basescu va fi invitat miercuri la postului public de televiziune la o editie speciala moderata de Rodica Culcer

. Este pentru a doua oara cand seful statului acorda un interviu postului public de televiziune de la instalarea noii conduceri a TVR.

Traian Basescu revine pentru un interviu la TVR / FOTO: presidency.ro Imaginea 1/1

TVR 1 si TVRi vor transmite, miercuri, de la ora 21.00, o "Editie speciala" in care Rodica Culcer il va avea ca invitat pe presedintele Romaniei, Traian Basescu, intr-o discutie despre rezultatele negocierilor cu FMI, anunta TVR.

Telespectatorii au posibilitatea de a posta intrebari pentru presedintele Traian Basescu pe pagina de internet a televiziunii publice, acesta urmand sa raspunda la o parte dintre ele in cadrul "Editiei speciale" de miercuri.

Interviul va avea loc la o luna de la revenirea Rodicai Culcer la sefia Stirilor TVR si la schimbarea conducerii televiziunii publice.

Ultimul interviu acordat de presedintele Traian Basescu postului public de televiziune a fost in data de 8 iulie, cand sefului statului a raspuns intrebarilor adresate de Ramona Avramescu.

 


Publicat de : ---
Data publicării: 04 Aug 2010 - 05:51
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=36366&titlu=Traian_Basescu_revine_miercuri_la_TVR