Conducerea Senatului va decide, pe 10 august, convocarea sesiunii extraordinare [1]

Biroul Permanent al Senatului urmeaza sa se intruneasca, in 10 august, pentru a decide asupra convocarii unei sesiuni extraordinare a Senatului, la solicitarea presedintelui Traian Basescu, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, vicepresedintele Senatului Anca Boagiu (PDL)

. Ea a precizat ca data pentru care se propune sesiune extraordinara a Senatului este 16 august, la fel ca in cazul Camerei Deputatilor. Ea a aratat ca Biroul Permanent al Senatului va mandata comisiile de specialitate sa analizeze proiectele in care Senatul este prima Camera sesizata si urmeaza sa fie dezbatute in sesiunea extraordinara. Anca Boagiu a aratat ca este vorba despre pachetul legislativ solicitat de seful statului, la care se adauga proiectul legii parteneriatului public-privat. Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, miercuri, convocarea plenului in sesiune extraordinara in data de 16 august, pe ordinea de zi figurand Legea ANI.
Publicat de : ---
Data publicării: 05 Aug 2010 - 06:06
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=36377&titlu=Conducerea_Senatului_va_decide__pe_10_august__convocarea_sesiunii_extraordinare