Basescu: Parlamentarii s-au bronzat, sunt suparati ca am luat 25% din salariu, dar la sedinte lipsesc [1]

Basescu:Parlamentarii s-au bronzat, sunt suparati ca am luat 25% din salariu, dar la sedinte lipsesc Foto: Octav Ganea

Presedintele Traian Basescu i-a spus, marti, primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, ca parlamentarii sunt bronzati si s-au suparat ca le-a fost luat 25% din salariu, desi nu sunt prezenti la sedinte

.

Gheorghe Stefan, primarul de Piatra Neamt, l-a întampinat pe Traian Basescu, în localitatea Rotunda, din judetul Neamt, unde seful statului a facut o vizita pentru a inspecta stadiul lucrarilor de îndiguire.

Traian Basescu i-a spus lui Gheorghe Stefan: "Domnule, nu esti bronzat, n-ai fost în concediu. Parlamentarii sunt bronzati si s-au si suparat ca le-am luat 25% din salariu, desi ei nu sunt niciodata de gasit în salile de sedinte".

Pe de alta parte, o jurnalista de la un post local de televiziune i-a spus sefului statului ca presa speculeaza în legatura cu declaratia sa referitoare la faptul ca Romania ar putea fi "o tara de mana a doua". "Cum va simtiti în tara dumneavoastra? Eu ma simt foarte bine în tara mea. Cand toti o sa fim îndragostiti de tara noastra, o sa fie bine. Deocamdata, sunt multi care vorbesc urat si ne înjura", a replicat Basescu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, saptamana trecuta, la TVR, ca Romania nu ar mai trebui sa se împrumute decat pentru investitii, si nu pentru salarii si pensii, pentru ca risca sa devina "o tara de mana a doua din capul locului".

Parlamentarul Crin Antonescu si-a declarat, luni, nemultumirea cu privire la reducerea indemnizatiilor parlamentarilor cu 25%.


Publicat de : ---
Data publicării: 11 Aug 2010 - 06:29
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=36409&titlu=Basescu__Parlamentarii_s_au_bronzat__sunt_suparati_ca_am_luat_25%_din_salariu__dar_la_sedinte_lipsesc