Presedintele Traian Basescu a discutat cu reprezentantii CNP la Cotroceni [1]

Presedintele Traian Basescu a discutat cu reprezentantii CNP la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a discutat, marti seara, cu reprezentantii Corpului National al Politistilor (CNP) la Palatul Cotroceni, pe care i-a chemat la discutii, pe tema mitingului din 24 septembrie si a nemultumirilor politistilor, la solicitarea conducerii sindicatului

.

Vicepresedintele Corpului National al Politistilor (CNP), Constantin Asofronie, a declarat, marti seara, dupa discutiile purtate la Palatul Cotroceni cu presedintele Traian Basescu, ca subiectele întrevederii au vizat mai putin salariile, pentru ca acestea sunt responsabilitatea Guvernului.

El a precizat ca presedintele le-a cerut raspunsuri legate de problemele create în 24 septembrie la mitingul politistilor, de problemele la nivelul Politiei Romane si de statutul politistilor.

"I-a trecut supararea si a înteles ca nu toata institutia (IGPR, n.r.) e vinovata pentru cateva sloganuri si cateva caschete aruncate", a mai spus Asofronie.

Asofronie e precizat ca întrevederea a avut loc dupa ce presedintele Corpului National al Politistilor, Iulian Dobrescu, a cerut sa discute cu seful statului, informeaza Mediafax.


Publicat de : ---
Data publicării: 29 Sep 2010 - 06:04
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=36711&titlu=Presedintele_Traian_Basescu_a_discutat_cu_reprezentantii_CNP_la_Cotroceni