PSD Bucuresti ii intoarce amenintarea lui Geoana [1]

Organizatia PSD din Bucuresti, condusa de Dan Ioan Popescu, ii intoarce amenintarea proaspatului presedinte al PSD, Mircea Geoana. Con¾ictul a intrat in a patra zi.

„Memoria domniei sale va trebui sa tina cont de principiul democratic care a functionat si la alegerea echipei actuale din fruntea PSD“, a ripostat ieri, prompt, organizatia PSD Bucuresti la o declaratie lansata luni de noul sef al partidului, Mircea Geoana. In fapt, Geoana nu a facut luni decit sa intoarca replica unei declaratii neasteptate, pronuntata duminica de viceliderul PSD Bucuresti, Codrin Stefanescu. Acesta a precizat ca Geoana isi datoreaza ascensiunea politica in virful partidului organizatiei PSD, care l-ar fi sprijinit in alegerile locale din Bucuresti din anul 2004, cind ex-ministrul de Externe a fost invins de Traian Basescu din primul tur. Uluit de fantezia colegilor sai, Geoana a precizat luni ca „am memoria lunga si nu uit usor“, legat de episodul expulzarii sale neanuntate din filiala bucuresteana, dupa esecul electoral. Ieri, oamenii lui Dan Ioan Popescu nu au rezistat provocarii si au lansat un comunicat de presa in care il atentioneaza pe Geoana sa nu se amestece in afacerile si in politica PSD Bucuresti. Popescu a candidat, la Congresul PSD din 21 aprilie, la functia de vicepresedinte al partidului. Fara succes.

Codrin Stefanescu a spus ca riposta de ieri a organizatiei sale la declaratia lui Geoana de luni are ca motiv faptul ca „oamenii au preluat-o ca pe o amenintare. Toti avem memorie. Noi nu vrem decit sa facem echipa cu noua conducere a PSD’’.
Publicat de : Ada Mesesan
Data publicării: 27 Apr 2005 - 07:51
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=3699&titlu=PSD_Bucuresti_ii_intoarce_amenintarea_lui_Geoana