Cristian Preda: Vom fi recunoscatori USL daca pornesc procedura suspendarii lui Basescu. Ne va ajuta in campanie! [1]

Cristian Preda: Vom fi recunoscatori USL daca pornesc procedura suspendarii lui Basescu

. Ne va ajuta in campanie!

Cristian Preda  / Foto: Intact Images/Jurnalul NationalLansarea procedurii de suspendare a presedintelui Traian Basescu va ajuta PDL in campania de anul viitor, a declarat la RFI europarlamentarul PDL Cristian Preda. "Le vom fi recunoscatori, daca pornesc procedura suspendarii", a afirmat democrat-liberalul.

Cristian Preda ironizeaza intentia USL de a declansa suspendarea presedintelui Traian Basescu. "A devenit un soi de obisnuinta. Suspendarea presedintelui, amenintarea cu suspendarea a ajuns sa fie un soi de echivalent al motiunii de cenzura indreptate impotriva sefului Guvernului. Evident ca textul Constitutiei nu face o asemenea apropiere", spune europarlamentarul PDL.

In opinia acestuia, lansarea suspendarii presedintelui Traian Basescu i-ar ajuta si pe seful statului si PDL-ul: "Eu cred ca daca o pornesc, daca procedura e realmente lansata in Parlament, PDL si Traian Basescu vor avea de castigat. Asa ca eu ii incurajez pe liderii Opozitiei sa porneasca procedura, pentru ca nu au un temei constitutional si sunt convins ca lumea va intelege acest lucru si pe de alta parte, daca fac acest lucru, n-au timp sa faca o Opozitie mai serioasa. Acum sunt putin cinic si ironic, dar cred ca trebuie trecut de la vorbe la fapte. Sa porneasca procedura si ne vor ajuta in campania de la anul, le vom fi recunoscatori!".

Liderii Uniunii Social Liberale au anuntat la inceputul saptamanii trecute ca declanseaza procedura de suspendare a presedintelui Traian Basescu.


Publicat de : ---
Data publicării: 29 Noi 2011 - 05:54
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=38836&titlu=Cristian_Preda__Vom_fi_recunoscatori_USL_daca_pornesc_procedura_suspendarii_lui_Basescu__Ne_va_ajuta_in_campanie_