Protestatarii au dat foc unei plase portocalii pe care scria "Basescu pentru Romania", in Bistrita [1]

Peste 150 de persoane au protestat, duminica seara, in fata Prefecturii Bistrita-Nasaud, scandand lozinci antiguvernamentale si antiprezidentiale, iar unii dintre manifestanti au dat foc unei plase portocalii, din campania electorala din 2009, pe care scria "Basescu pentru Romania"

.

Protestatarii au dat foc unei plase portocalii pe care scria Basescu pentru Romania, in Bistrita Imaginea 1/1

Manifestantii s-au adunat, la ora 17.00, in fata Prefecturii Bistrita-Nasaud si au afisat mai multe pancarte pe care au scris: "Viermii fara noroc vrem carnea lui Basescu si Boc!", "Unde sunt taxele noastre? In vilele voastre!", "Vrem respect si vrem onoare, nu minciuni si vorbe goale!", "Libertate! Anticipate!", "Cetatean roman, nu vierme!", "Udrea, vrei doar Gucci, noi iti dam papucii!", dar si articole din Constitutia Romaniei, informeaza MEDIAFAX.

Protestatarii au scandat "Basescule, de la noi ti-am adus plasa inapoi!", "Nu va fie frica, si Basescu pica!", "Anticipate, nu comasate!", "Murim, luptam, de aici noi nu plecam!", "Jos Guvernul!", "Jos Oltean!", "Zegreanu si Olteanu ne-au facut de ras Ardealul!".

La un moment dat, cativa manifestanti au dat foc unei plase portocalii din campania electorala din 2009 pe care scria "Basescu pentru Romania", iar un protestatar a sunat dintr-un clopot.

Protestul s-a incheiat in jurul orei 18.00, manifestantii dandu-si intalnire luni, la ora 17.00, in acelasi loc.


Publicat de : ---
Data publicării: 23 Ian 2012 - 06:32
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=39048&titlu=Protestatarii_au_dat_foc_unei_plase_portocalii_pe_care_scria___Basescu_pentru_Romania____in_Bistrita_