Crin Antonescu: PNL doreste retragerea dintr-un Parlament de multa vreme ilegitim [1]

Crin Antonescu, a declarat, luni seara, in urma unei sedinte a Biroului Permanent PNL, ca grupul pe care il reprezinta ia in calcul retragerea in bloc din Parlament, cu precizarea revenirii "doar prin votul romanilor"

."Am vazut care este refuzul puterii fata de aceasta varianta, si, din ceea ce am discutat in aceasta seara se poate degaja, si sunt mandatat sa comunic acest lucru, un consens in legatura nu numai cu disponibilitatea, dar cu dorinta parlamentarilor liberali de a se retrage din acest Parlament si a nu reveni decat atunci cand vom reveni prin votul romanilor chemati la urne" a declarat liderul PNL Crin Antonescu.Decizia liberalilor vine dupa ce puterea a refuzat declansarea alegerilor anticipate, in cadrul sedintei extraordinare a Parlamentului"Am vazut limpede la aceasta intalnire ca avem o problema si 2 solutii: Prima solutie este a puterii - si anume sa o tinem tot asa ca pana acum, iar cea de-a doua, a opozitiei - de a chema oamenii la alegeri anticipate" a adaugat Antonescu. Crin Antonescu a precizat ca decizia de a demisiona in bloc a liberalilor nu a fost inca prezentata in USL insa urmeaza a fi dezbatuta. Antonescu a confirmat demisia in alb a deputatului PNL Ludovic Orban, precizand ca el a fost primul liberal care a luat aceasta decizie. "Vom discuta cu partenerii nostri din PSD, din PC, si vom incerca a gasim o solutie comuna. Noi ne-am dori sa fie aceasta", a spus Antonescu.
Publicat de : ---
Data publicării: 24 Ian 2012 - 06:16
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=39054&titlu=Crin_Antonescu__PNL_doreste_retragerea_dintr_un_Parlament_de_multa_vreme_ilegitim_