Logan-ul de la Senat al lui Crin Antonescu, comisioane pentru Patriciu [1]

Crin Antonescu, seful PNL si colider al USL, circula cu un Mercedes cu sofer

. Proprietate a PNL. Acasa mai are si un BMW, proprietate personala. Iar la Senat i s-a repartizat, ca masina de serviciu, o Dacia Logan. In care nu se urca, insa, decit soferul liderului liberal. Care presteaza, cu masina Senatului, comisioane pentru diversi cetateni care au treaba cu Dinu Patriciu.

Logan-ul lui Crin, la birouri la Dinu

Vineri, 2 martie, dupa ora 14, Logan-ul inmatriculat cu B 38 SNT stationa pe bulevardul Mircea Eliade.La vreo 30 de metri de fostul sediu al Fundatiei „Dinu Patriciu“ de pe Mircea Eliade nr. 2. Acolo unde, acum, se afla birourile de lucru ale magnatului Patriciu. Dupa o jumatate de ora de asteptare, din curtea cladirii de la numarul 2 a iesit o tinara care a alergat fericita spre Logan. Pe repede inainte, lucrurile s-au desfasurat astfel: Logan-ul, cu pasagera cu tot, a plecat spre sectia 6 de Politie (intre bulevardul Tunari si strada Polona), tinara a coborit, a intrat in sectie, a iesit, Logan-ul a adus-o inapoi pe Mircea Eliade; aici, ea s-a urcat in propria masina, un Citroën, de unde a plecat in zona Baneasa, unde a parcat in fata unei case in care a si intrat. Iar Logan-ul de serviciu al lui Crin Antonescu a mers inspre centru.

Mercedes pentru seful PNL

Reporterii Revistei Kamikaze nu au reusit, pina la inchiderea editiei, sa obtina un punct de vedere din partea lui Crin Antonescu in legatura cu autoturismul sau de serviciu de la Senat.

In ultimul an, senatorul PNL rar a fost vazut utilizind Logan-ul primit de la serviciu. In septembrie 2011, reporterii Revistei Kamikaze l-au surprins folosindu-l ca antemergator pentru limuzina de lux Mercedes, mijlocul de transport preferat in mod frecvent. Ceva mai recent, jurnalistii de la Evenimentul zilei au publicat fotografii cu Logan-ul B 38 SNT in garajul unui bloc din zona Herastrau in care Antonescu si-a cumparat un apartament.

Domnul Crin, pentru Dinu un chin

Multa vreme buni prieteni, Crin Antonescu si Dinu Patriciu sint acum foarte reci unul cu celalalt. Anul trecut, Adevarul, cotidian detinut de Dinu Patriciu, a publicat dezvaluiri despre averea lui Antonescu, ba chiar l-a urmarit pe seful PNL de-a lungul unei intregi zile pentru a demonstra ca acesta se trezeste tirziu si nu iese din casa decit dupa ora 13. Reporterii Adevarul au aratat, de asemenea, ca fetita senatorului este dusa la scoala, dimineata, cu un Logan de la Senat (nu au precizat daca este acelasi Logan) al carui sofer face uneori si cite un ocol pe la piata. Reactia lui Antonescu, la B1 TV: „Din punctul meu de vedere [relatia cu Dinu Patriciu – n.n.], s-a surpat in momentul in care am putut sa vad ca, cu ghilimelele de rigoare, securistii domnului Basescu se calca pe picioare cu securistii domnului Patriciu la usa blocului meu si-mi pozeaza copilul, nu o data, ci de patru ori“.

In dese rinduri, Patriciu a criticat luarile de pozitii ale lui Antonescu si, in general, politica de aliante a PNL. Replica, tot la B1: „Daca as scrie ca Dinu Patriciu lucrurile pe care le scrie despre partidul al carui membru as fi, mi-as da demisia“.

Iata, insa, ca soferul Logan-ului de la Senat al lui Crin si tinara aflata cu treburi la magnatul Patriciu sint extrem de relaxati si ignora total neintelegerile dintre cei doi inalti liberali.

investigatii@kamikazeonline.ro


Publicat de : ---
Data publicrii: 15 Mar 2012 - 05:46
 

Link tire   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=39242&titlu=Logan_ul_de_la_Senat_al_lui_Crin_Antonescu__comisioane_pentru_Patriciu