Parlamentarii ne iau banii degeaba! Nu au votat nici o lege intr-o luna [1]

De la inceputul lunii, in Parlament nu s-a adoptat nicio lege

. Saptamana trecuta, deputatii au lucrat 5 ore, iar senatorii 35 de minute.Parlamentul Romaniei a inregistrat un nou record trist: nicio lege votata de la inceputul acestei luni.

Greva Opozitiei si unele tensiuni din cadrul coalitiei majoritare au facut ca nici la Senat, nici la Camera Deputatilor, sa nu mai aiba loc, in ultimele doua saptamani, vreo sesiune de vot final. Ca urmare, cu exceptia legilor carora le expira termenul si trec de la o Camera la alta prin adoptare tacita, procesul legislativ este inexistent.La Senat, acest lucru nu este o surpriza, fiindca greva USL i-a lasat pe senatori fara cvorum la plen. La Camera Deputatilor, saptamana trecuta, alesii au renuntat la sesiunea de vot final, iar martea aceasta nu au avut cvorum, pe fondul retragerii de la lucrari a deputatilor UDMR, suparati din cauza UMF Targu Mures. In plus, pe 15, toti alesii au avut liber de ziua maghiarilor din Romania, 15 martie. Saptamana aceasta, deputatii au lucrat circa 5 ore, iar senatorii 35 de minute, conform stenogramelor sedintelor Camerei si Senatului, care pot fi citite pe site-urile respectivelor institutii.

Voteaza articolul!

+2

-1

| azi, 14:01
Publicat de : ---
Data publicării: 19 Mar 2012 - 05:17
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=39252&titlu=Parlamentarii_ne_iau_banii_degeaba__Nu_au_votat_nici_o_lege_intr_o_luna