Gheorghe Falca, primarul Aradului, a fost achitat. Sentinta nu este definitiva [1]

Gheorghe Falca, primarul Aradului, a fost achitat

. Sentinta nu este definitiva

Gheorghe Falca  / Foto: Dan Marinescu / Intact ImagesPrimarul municipiului Arad, Gheorghe Falca, a fost achitat de Tribunalul Alba in dosarul in care era judecat pentru luare de mita si abuz in serviciu. Decizia instantei nu este definitiva.

Magistratii Tribunalului Alba au decis achitarea primarului municipiului Arad, acuzat de luare de mita si abuz in serviciu contra intereselor publice.

Tribunalul Alba a decis, totodata, achitarea celorlalte trei persoane judecate in acest dosar. Este vorba despre Francisc Demeter, administrator al SC Elecon Plus SRL Arad, Radu Gavril Vasil, director al aceleiasi firme, si Florica Mioara Popa, sef Serviciu administrare patrimoniu in cadrul Primariei Arad.

Hotararea Tribunalului Alba nu este definitiva si poate fi atacata cu apel in termen de zece zile de la comunicare.

Primarul municipiului Arad, finul presedintelui Basescu, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru fapte de coruptie. Falca este judecat din 2007 pentru o tranzactie imobiliara suspecta facuta in anul 2005.


Publicat de : ---
Data publicării: 23 Mai 2012 - 06:37
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=39373&titlu=Gheorghe_Falca__primarul_Aradului__a_fost_achitat__Sentinta_nu_este_definitiva