Antonescu: Cei pasionati de fosta Securitate sunt poate interesati de trecutul lui Basescu [1]

Antonescu: Cei pasionati de fosta Securitate sunt poate interesati de trecutul lui Basescu

Presedintele PNL,Crin Antonescu, intrebat daca i se pare fireasca asocierea unui partid istorc -PNL-, cu partide ca PC si PSD, a raspuns: "Daca sunteti pasionat de fosta Securitate, poate sunteti interesati de trecutul lui Basescu

.(...) Chestiunile de culoare legate de Felix nu ne intereseaza"

Crin Antonescu, a declarat, intr-o conferinta de presa la Timisoara, raspunzand unei intrebari, ca PNL se afla "acolo unde s-a regasit si inainte de 1990" si ca cei care sunt pasionati de fosta Securitate poate sunt "interesati de trecutul lui Traian Basescu".

Intrebat daca i se pare fireasca asocierea unui partid istorc, precum PNL, cu partide ca PC si PSD, presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat ca aceasta asociere a fost votata cu doua sau trei abtineri de Delegatia Permanenta a PNL.

"PNL a votat cu doua-trei abtineri la Delegatia Permanenta, atat alianta cu PC, cat si cu PSD. Chestiunile de culoare privitoare la Felix, la Partidul Grajdan - Nastase nu ne intereseaza. Pe fond, PNL a fost si este acolo unde s-a regasit si inainte de 1990, impotriva absurditatilor si incercarilor unui om, ma refer la Traian Basescu, de a desfiinta partidele. Restul sunt comentarii pe care unii si altii le pot face. Daca sunteti pasionat de fosta Securitate, poate sunteti interesati de trecutul lui Traian Basescu, daca sunteti pasionati de trecutul comunismului, veti vedea ca Anastase tatal (tatal Robertei Anastase - n.r.), dupa ce a inchis portile fabricilor in 1989 sa nu iasa muncitorii in strada, a fost rasplatit", a declarat Crin Antonescu.
Mediafax


Publicat de : ---
Data publicării: 01 Iun 2012 - 05:21
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=39427&titlu=Antonescu__Cei_pasionati_de_fosta_Securitate_sunt_poate_interesati_de_trecutul_lui_Basescu