Primaria Targu Mures investeste 2 mil. lei in modernizarea strazii Parangului [1]

Autor: Laurentiu Cotu 19

.07.2012

Primaria Targu Mures deruleaza un proiect de 2 mil. lei (circa 450.000 de euro), in lucrari de reabilitare si amenajare a strazii Parangului, din municipiu. Lucrarile de pe strada Parangului prevad pe langa reabilitarea completa a carosabilului, respectiv reamenajarea trotuarelor si amenajarea a 400 de locuri de parcare, plus o conexiune cu calea Sighisoarei.

Finalizarea lucrarilor este estimata pentru mijlocul lunii august, reabilitarea strazii Parangului realizandu-se din fonduri europene, iar legatura cu soseaua de centura din fonduri de la bugetul local.

''De la 200 de locuri de parcare existente pana acum, locuitorii de pe strada Parangului vor beneficia, odata cu finalizarea proiectului, de 400 de locuri, si de o legatura cu calea Sighisoarei'', au spus reprezentantii municipalitatii Targu Mures, precizand ca pentru legatura cu calea Sighisoarei se asteapta inca avizele din partea autoritatilor competente.


Publicat de : ---
Data publicării: 20 Iul 2012 - 05:53
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=39757&titlu=Primaria_Targu_Mures_investeste_2_mil__lei_in_modernizarea_strazii_Parangului