Ghise - senator homeless, care a costat un milion de euro in 20 de ani [1]

Ovidiu Fodor, liderul organizatiei municipale a PPDD Brasov, a declarat, ieri, ca politicienii care se afla in functii publice de peste 20 de ani nu ar mai trebui sa fie alesi pentru ca "este o nesimtire sa iti doresti sa ramai la putere cand tara arata asa cum arata"

. El a dat exemplul senatorului Ioan Ghise (foto) care "a fost opt ani primar si nu a facut nimic dupa care s-a dus opt ani in Parlament sa nu faca nimic". La randul sau, Dumitru Butan, vicepresedintele judetean al partidului, a amintit ca "romanii au cheltuit peste un milion de euro cu acest senator homeless care se plimba degeaba in jurul Cotrocenilor". "Ii cunosc caracterul - unul antidemocratic si anticrestin. In cei opt ani cat a fost primar, Ghise a fost plecat 460 de zile in strainatate fara niciun rezultat palpabil pentru brasoveni, dar cu ceva rezultate pentru el, pentru ca el mergea pentru acea diurna de 50 de dolari pe care o primea pentru fiecare zi petrecuta in strainatate, bani cu care voia sa isi cumpere o casuta", a spus Butan. Ghise a fost ales deputat in 1992 din partea Partidului Alianta Civica, dupa un an in care a fost consilier judetean. In 1996 a ajuns primar, fiind candidatul la aceasta functie a PNL - AT. Dupa ce PNL a absorbit aceasta formatiune politica, in 1997, Ghise a candidat din nou la functia de primar in 2000 din partea PNL, fiind ales pentru inca patru ani. In 2004 a fost ales deputat, iar in 2008 senator. Pe site-ul candidatului Ioan Ghise, la sectiunea realizari este amintita o strategie de termoficare a Brasovului propusa in 2001, care oricum nu mai este de actualitate, si cateva analize ale senatorului cu privire la evolutia Romaniei in perioada 2004 - 2008.
Publicat de : ---
Data publicării: 25 Oct 2012 - 06:36
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=40031&titlu=Ghise___senator_homeless__care_a_costat_un_milion_de_euro_in_20_de_ani_