TENSIUNI IN PNL Fenechiu: Primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, ar trebui exclus din partid [1]

Vicepresedintele liberal Relu Fenechiu considera ca primarul din Baia Mare, Catalin Chereches, trebuie exclus din partid, fiindca "dintotdeauna a fost impotriva celor cu care a fost in echipa"

. Chereches anuntase zilele trecute ca nu vrea candidati repartizati de la centru, ci unii care sa reprezinte interesele baimarenilor. "Categoric da, Chereches ar trebui exclus din partid. Un om care propune candidati impotriva candidatilor USL nu are ce cauta in PNL", a declarat Fenechiu pentru ziare.com. Totusi, liberalul spune ca aceasta chestiune "nu s-a discutat in partid". "Nu cred ca e marea problema a USL faptul ca un om sustinut de USL nu mai vrea sa sustina candidatii USL. Dintotdeauna domnul Chereches a fost impotriva celor cu care a fost in echipa", a mai spus Fenechiu. Zilele trecute, Chereches a declarat la Realitatea TV ca la alegerile parlamentare nu pot candida oameni care in aceasta legislatura au fost "simpli turisti". Mai mult, acesta a spus ca, daca USL nu va accepta candidatii propusi de organizatia locala, atunci acestia vor candida independenti si "ii aducem dupa aceea inapoi in PNL".


Publicat de : ---
Data publicării: 26 Oct 2012 - 07:31
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=40038&titlu=TENSIUNI_IN_PNL_Fenechiu__Primarul_din_Baia_Mare__Catalin_Chereches__ar_trebui_exclus_din_partid