Primaria Baia Mare investeste 6 mil. euro in extinderea retelelor de apa si canalizare [1]

Autor: Laurentiu Cotu 26

.11.2012

Primaria Baia Mare a demarat un proiect in valoare de aproximativ 6 mil. euro, sustinut din fonduri europene, ce prevede lucrari de extindere a retelelor de apa si canalizare in cartierul Firiza, din municipiu. Investitia face parte dintr-un program investitional amplu, de care beneficieaza intreg judetul Maramures, iar dupa ce vor fi efectuate lucrarile la apa si canalizare, primaria Baia Mare a prevazut reabilitarea tuturor strazilor afectate de lucrari.

??Lucrarile de executie a retelelor de apa si canalizare urmeaza sa fie demarate in primavara anului viitor. Peste 6 milioane de euro avem la dispozitie pentru introducerea apei si a canalizarii in cartierul Firiza, apoi vom trece la reabilitarea infrastructurii rutiere, dar si la amenajarea unor locuri de joaca sau a unui teren de sport??, a declarat Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare. Executia lucrarilor este prevazuta pentru un interval de 12-15 luni.
 

 


Publicat de : ---
Data publicării: 27 Noi 2012 - 06:34
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=40212&titlu=Primaria_Baia_Mare_investeste_6_mil__euro_in_extinderea_retelelor_de_apa_si_canalizare