Frunzaverde: Nu vorbesc prostii la nicio ora, altii o fac [1]

  Vicepresedintele PNL Sorin Frunzaverde a declarat, joi, pentru Mediafax, comentand declaratiile lui Traian Basescu la adresa sa, ca el nu spune prostii la nicio ora, ci altii fac acest lucru, dovada fiind faptul ca in 2012 romanii le-au spus acestora, la alegeri si la referendum, sa plece

.

“Eu nu spun prostii la nicio ora, prostii spun altii, cea mai buna dovada este ca anul trecut la referendum si alegerile din decembrie 2012 romanii intr-o proportie covarsitoare le-au spus sa plece”, a spus Frunzaverde, potrivit Mediafax.

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri seara, la B1 TV, intrebat despre declaratia lui Sorin Frunzaverde despre salarii si platile catre FMI, ca este important la ce ora a facut fostul lider PDL aceasta declaratie, el adaugand ca spusele acestuia sunt “o prostie, pentru ca tara e stabilizata”. “E important la Sorin Frunzaverde sa stii ora la care a facut declaratie. Imi dau si eu cu parerea, e importanta ora. Declaratia e o prostie. In primul rand, Romania pe ansamblu are 5 miliarde de platit anul acesta, din care patru miliarde BNR, din rezerva, nu din buget”, a spus Basescu.

Marti, in cadrul sedintei extraordinare de Consiliu Judetean Caras-Severin, presedintele Consiliului, Sorin Frunzaverde, fiind intrebat despre alocarile bugetare, a raspuns ca bugetul national este mult sub limita.

Afirmatia a fost sustinuta in sedinta extraordinara a CJ privind bugetul judetului pe acest an, dupa ce unul dintre consilierii judeteni a insinuat ca bugetul alocat nu acopera cheltuielile pe anul 2013. “In acest moment situatia bugetara nationala este dramatica. Nu stim de unde vom plati a doua transa pentru FMI in iunie (…) Situatia este cea care este, adica daca vom plati salariile si pensiile sa fim fericiti”, i-a raspuns Frunzaverde consilierului judetean.

Premierul Victor Ponta l-a contrazis pe presedintele CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde (PNL) si a afirmat ca Guvernul dispune de bani atat pentru salarii si pensii, cat si pentru FMI, adaugand insa ca poate banii de salarii vor fi taiati chiar la acest consiliu judetean, unde “oamenii, sau cel putin sefii, vor sa fie la televizor”.

Premierul a apreciat ca mesaje de acest gen, privind lipsa banilor in buget, “pe care la un moment dat le mai dadea si presedintele Basescu”, sunt mesaje iresponsabile. Liderul PDL Adriean Videanu a declarat, miercuri, ca Sorin Frunzaverde are dreptate cand face afirmatiile privind banii pentru pensii si salarii, democrat-liberalul adaugand: “O sa vedeti in iunie, iulie ce se va intampla cu Romania”.

 

 


Publicat de : ---
Data publicării: 29 Mar 2013 - 06:10
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=40797&titlu=Frunzaverde__Nu_vorbesc_prostii_la_nicio_ora__altii_o_fac