Primaria contruieste la Unirii prima statie de alimentare din Bucuresti pentru automobile electrice [1]

Capitala va avea prima statie de alimentare pentru automobilele electrice, in zona Unirii, unde urmeaza sa fie amenjate 24 de locuri de parcare pentru sase module de statii de alimentare a masinilor, potrivit unui proiect de hotarare adoptat de consilierii generali, scrie <a href="http://www

.mediafax.ro">Mediafax.

Propunerea de amplasare a statiei pilot de alimentare a automobilelor electrice este pe Bulevardul Unirii, vizavi de strada Anton Pann.

Potrivit expunerii de motive din proiectul de hotarare, municipalitatea doreste amenajarea a 24 de locuri de parcare pentru implementarea a sase module de statii de alimentare a automobilelor electrice in cadrul unui proiect pilot de incurajare a dezvoltarii automobilului electric.

"Avand in vedere ca printre marii producatori auto prezenti in Romania sunt si pionierii automobilului electric, se evidentiaza, astfel, oportunitatea incurajarii dezvoltarii si sustinerii automobilelor electrice", se arata in document.

Proiectul - pilot va fi pus in aplicare in baza unui protocol de lucru, incheiat intre detinatorul de statii de alimentare, pe de o parte, si Administratia Strazilor si Directia Generala de Infrastructura si Servicii Publice, pe de alta parte, se mai arata in proiect.

Propunerea de amplasare a statiei pilot de alimentare a automobilelor electrice este pe Bulevardul Unirii, vizavi de strada Anton Pann.

 

Publicat de : ---
Data publicării: 29 Apr 2013 - 05:53
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=40959&titlu=Primaria_contruieste_la_Unirii_prima_statie_de_alimentare_din_Bucuresti_pentru_automobile_electrice