Deputat UDMR: Monica Macovei e frigida. Are orgasm doar cand vede oameni in inchisoare [1]

Deputatul UDMR Marko Attila o ataca dur pe Monica Macovei despre care spune ca este "frigida si are orgasm doar cand vede oameni in inchisoare"

. Conscuzia a tras-o, spune el intr-o postare pe Facebook, dupa ce a vazut ca europarlamentarul PDL a sustinut ca USL pregateste gratierea lui Gigi Becali. 

“In ultimele zile am auzit-o de cateva ori pe Monica Macovei, citata si astazi de o televiziune de stiri, care sustine ca partidele de guvernamant pregatesc gratierea lui Becali. Am auzit acelasi lucru si dupa incarcerarea lui Nastase. Toata lumea stie ca Gigi nu va fi gratiat, asa cum nu a fost nici Nastase. Din aceasta atitudine isterica si de fobie am tras o concluzie: doamna Macovei este frigida. Ea are orgasm doar cand vede oameni in inchisoare", a scris Marko pe Facebook, adaugand ca asteapta sa-i vada fata lui Macovei si cand se va pronunta decizia in ceea ce il priveste.

Mai mult, intr-un raspuns dat unui utilizator, deputatul sustine ca "specia Macovei" crede ca sistemul functioneaza doar cand sunt trimisi mai multi oameni in puscarie, indiferent de adevar.


Publicat de : ---
Data publicării: 28 Mai 2013 - 06:15
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41105&titlu=Deputat_UDMR__Monica_Macovei_e_frigida__Are_orgasm_doar_cand_vede_oameni_in_inchisoare