Geoana, platit de romani sa vada ursul polar [1]

Conducerea Senatului ii da lui Mircea Geoana 2

.500 de dolari pentru ca in septembrie sa faca o vizita de lucru in Danemarca si Groenlanda, cu ocazia sesiunii Adunarii Parlamentare a NATO.

Cheltuielile deplasarii senatorului  Geoana vor fi suportate din bugetul Senatului, dupa cum urmeaza: transport international Bucuresti-Copenhaga si Copenhaga-Bucuresti; transport special (avion, autocar, vapor) cu ocazia deplasarii in/din Groenlanda si pe teritoriul acesteia, diurna categoria a II-a, 100%, asigurare medicala si avans cu justificare ulterioara.

Fostul presedinte al PSD s-a intors de curand din SUA unde si-a facut singur lobby, fiind convins ca poate sa ajunga in fruntea NATO. Senatorul PSD crede ca este singurul dintre ei care are o sansa importanta sa ocupe aceasta pozitie si ii indeamna sa-l sustina pe el, pentru ca va accepta "cu mare drag".

Si chiar daca nimeni din PSD nu pare sa-l ia in calcul pe Geoana pentru functia de presedinte al Romaniei, senatorul crede ca in Romania nu exista nicio persoana mai potrivita decat el insusi pentru a deveni seful statului.

"Sunt convins ca din punct de vedere a ceea ce stiu si pot sa fac sunt probabil cel mai potrivit om sa fie presedintele Romaniei", a sustine politicianul.

 

 

Voteaza articolul!

0

-1

| azi, 16:07
Publicat de : ---
Data publicării: 28 Mai 2013 - 06:19
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41112&titlu=Geoana__platit_de_romani_sa_vada_ursul_polar