Primaria Oradea pregateste o investitie de 2,5 mil. lei pentru modernizarea a trei strazi [1]

Autor: Laurentiu Cotu 30

.05.2013

Primaria Oradea are in plan un proiect de investitii in valoare de 2,5 mil. lei (570.000 de euro) pentru modernizarea strazilor Lipovei, Tabacarilor si Tiglarilor din municipiu.

Proiectele de hotarare care vizeaza modernizarea acestor strazi urmeaza sa fie supuse aprobarii in cadrul sedintei de astazi a Consiliului Local Oradea. Durata de realizare a investitiei este estimata la 2 luni pentru strada Tabacarilor si la 3 luni pentru strazile Lipovei si Tiglarilor.

Pentru strada Lipovei, din cartierul Iosia, sunt necesare lucrari de amenajare a carosabilului si a trotuarelor, a locurilor de parcare si platformelor pentru statii de tramvai, precum si realizarea de canalizarii pluviale, potrivit reprezentantilor primariei Oradea.

Pe strada Tabacarilor din cartierul Velenta sunt prevazute lucrari de asfaltare, de amenajare a trotuarelor, a acceselor la proprietati si realizarea canalizarii meteorice. Tot in cartierul Velenta este situata si strada Tiglarilor, unde sunt necesare lucrari de asfaltare, amenajarea trotuarelor si a acceselor la proprietati, prin realizarea canalizarii meteorice.

 

 


Publicat de : ---
Data publicării: 31 Mai 2013 - 05:47
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41130&titlu=Primaria_Oradea_pregateste_o_investitie_de_2_5_mil__lei_pentru_modernizarea_a_trei_strazi