Traian Basescu pregateste terenul pentru candidatura Elenei Udrea la prezidentiale [1]

Autor: Victor Paun

Presedintele Traian Basescu si-ar dori ca locul lui la Cotroceni sa fie ocupat de o femeie

. Coincidenta sau nu, marturisirea sefului statului vine dupa ce in mediile politice a aparut informatia ca Elena Udrea va  intra in cursa prezidentiala din 2014.

 

Elena Udrea ar putea fi un candidat puternic pentru Cotroceni

?Se apropie vremea ca o femeie sa candideze la alegerile prezidentiale?, a declarat Basescu, mentionand ca doamnele sunt cinstite, loiale si nu-si abandoneaza principiile. ?Daca privim in sondaje, deja apar niste femei care au o vechime in politica si care sunt acolo, in primii 20 de oameni politici din Romania. Sunt sanse, iar eu as fi bucuros sa sustin o femeie la Presedintie sau pentru functia de prim-ministru?, a mai spus  seful statului. In ceea ce o priveste pe Elena Udrea, presedintele sustina ca  a fost ?un pariu castigat?.

?Este un politician la moda si serios?, a mai completat Traian Basescu. Altfel spus, candidatul ideal la alegerile din 2014,  care are capacitatea sa aduca un suflu nou  in viata politica.  A plecat de jos, dar a avut ambitia, indrazneala si puterea sa creada in viitorul ei. In felul acesta, Elena Udrea a ajuns printre cei mai bine cotati oameni politici, chiar daca asta a insemnat sa-si sacrifice viata personala.

130 Afisari LA INCEPUTUL PAGINII
Publicat de : ---
Data publicării: 19 Iun 2013 - 06:29
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41241&titlu=Traian_Basescu_pregateste_terenul_pentru_candidatura_Elenei_Udrea_la_prezidentiale