Primaria Timisoara a investit 2 mil. euro in modernizarea unei strazi [1]

Autor: Laurentiu Cotu 25

.06.2013

Primaria Timisoara a finalizat o investitie in valoare de peste 8,8 mil. lei (aproximativ 2 mil. euro) pentru modernizarea strazii Closca din municipiu. Totodata, in cadrul acestei investitii s-a realizat si extinderea strazii la 4 benzi, pe sectorul bulevardul Cetatii - strada Ovidiu Balea, pe o lungime de 1,7 km. Municipiul Timisoara a semnat contractul cu finantare nerambursabila in luna august 2011, iar lucrarile au fost demarate in luna mai 2012, executantul fiind compania Drumuri Municipale. 

Astfel, a fost realizata o structura rutiera noua, s-au amenajat racordurilor la strazile laterale si accesul la proprietati, coborarea bordurilor in zona trecerilor de pietoni pentru persoanele in varsta si cu handicap, refacerea trotuarelor, amenajarea de piste pentru biciclisti. De asemenea, a fost realizata o canalizatie subterana pentru retele, au fost plantati pomi si au fost create zone verzi prin gazonare.

 


Publicat de : ---
Data publicării: 26 Iun 2013 - 05:53
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41270&titlu=Primaria_Timisoara_a_investit_2_mil__euro_in_modernizarea_unei_strazi