Castrarea pedofililor, in discutie la Senat [1]

Autor: Adelina Ionicel

?Este castrarea chimica o solutie pentru combaterea pedofiliei??

. La aceasta intrebare vor incerca sa gaseasca raspuns parlamentarii in cadrul unei dezbateri care va avea loc astazi la Senat.

 

Senatorii vor sa vada daca pedepsirea pedofililor prin castrare chimica poate fi introdusa Codul Penal

Comisia pentru egalitate de sanse din Senat organizeaza o masa rotunda al carei scop este acela de a stabili care este cea mai corecta abordare asupa schimbarii pedepselor pentru pedofili prevazute in Codul Penal si  daca  sanctionarea pedofililor prin castrare chimica poate fi o optiune. La eveniment vor participa reprezentanti ai Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Justitiei, Ministerului Muncii, Ministerul Sanatatii, reprezentanti ai ONG-urilor, ai cultelor religioase, psihologi, avocati.

Demersul senatorilor este oarecum surprinzator, avand in vedere ca  proiectul legislativ privind castrarea chimica a pedofililor,  initiat de deputatul PDL Alin Popoviciu, zace de o perioada buna de timp prin sertarele Parlamentului.

Crede?i ca fenomenul pedofiliei ar putea fi diminuat prin instituirea pedepsei cu castrarea chimica?

Da, categoric. Daca nici asa, atunci cum? Nu cred ca e o solutie Macar sa aplice o pedeapsa pentru pedofili, mai dura decat cea pentru unii care fura o paine pentru ca nu au ce da de mancare la copii

Vezi Rezultate

 Loading ...

31 Afisari LA INCEPUTUL PAGINII
Publicat de : ---
Data publicării: 26 Iun 2013 - 05:54
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41274&titlu=Castrarea_pedofililor__in_discutie_la_Senat