Joi, 18 Iulie 2013 - 06:02 AM Aleg.RO: Primarul Piedone atentioneaza ca nu a trimis niciodata 'emisari' pe teren in numele sau

Publicat de: ---

Money.ro

De asemenea, locuitorii sectorului 4 aflati in astfel de situatii pot suna si la secretariatul cabinetului edilului, apeland 021/335 .44.66 sau 021/335.00.06, potrivit unui comunicat emis miercuri de Primaria Sectorului 4.

 

Popescu-Piedone afirma ca a fost contactat miercuri de reprezentantii unui cabinet notarial din bd. Gheorghe Sincai nr. 8, care, "alarmati", au semnalat ca au primit vizita unor "indivizi dubiosi care, uzurpand calitati oficiale, s-au prezentat drept trimisi personali ai primarului sectorului 4".

 

"Imbracati total neadecvat si abordand un aer incisiv, mai mult suburban decat unul potrivit unor reprezentanti ai unei institutii publice, cei doi au pretins in numele meu sume de bani, motivand ca sprijinim impreuna un caz umanitar, care necesita o interventie chirurgicala costisitoare. Realizand ca doamna notar si-a dat seama ca are de-a face cu niste escroci, s-au retras, dar nu au abandonat demersul lor sarlatan, abordand si alte cabinete notariale, de avocatura, cat si mai multe societati comerciale cu sediul in zona", sustine Popescu-Piedone.

 

El precizeaza ca a alertat Politia Locala Sector 4 si Politia nationala si s-a deplasat la fata locului, de unde a aflat ca "acesti impostori frecventeaza constant zona, pretinzand in repetate randuri sume de bani".

 

Primarul Piedone atrage atentia ca pana la prinderea acestora de catre Politie, exista pericolul iminent ca ei sa isi continue demersul infractional, escrocand si alti cetateni de buna-credinta.


(593 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Money.ro

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Money.ro:

Primarul Piedone atentioneaza ca nu a trimis niciodata 'emisari' pe teren in numele sau | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54686594009399 seconds.