Primaria Oradea investeste 1,4 mil. euro in reabilitarea palatului Vulturul Negru [1]

Autor: Laurentiu Cotu 22

.07.2013

Primaria Oradea a demarat un proiect in valoare totala de aproximativ 6,2 mil. lei (1,4 mil. euro) in vederea reabilitarii fatadelor palatului Vulturul Negru, din muncipiu.

Pana in prezent a fost finalizat proiectului tehnic, urmand demararea procedurilor de achizitie publica si postarea documentatiei in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), pentru contractarea serviciilor de executie aferente lucrarii ?Reabilitare parament exterior si reparatii invelitori aferente palatului Vulturul Negru din Oradea?.

Municipalitatea din Oradea estimeaza ca lucrarile de executie vor fi demarate in toamna acestui an si vor dura 2 ani.

Lucrarile de reabilitare a fatadelor palatului Vulturul Negru vor cuprinde doua tronsoane: tronsonul catre str. Independentei si tronsonul spre Piata Unirii. Lucrarile vor consta in refacerea tencuielilor pentru fatade in culorile originale, reabilitarea invelitorii actuale, reabilitarea tamplariilor, refacerea plasticii ornamentale (elementele decorative), precum si revizuirea iluminatului exterior.


Publicat de : ---
Data publicării: 23 Iul 2013 - 06:24
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41374&titlu=Primaria_Oradea_investeste_1_4_mil__euro_in_reabilitarea_palatului_Vulturul_Negru