Proiect european de 23 mil. lei pentru reabilitarea unui drum judetean din Satu Mare [1]

Autor: Laurentiu Cotu 23

.09.2013

Consiliul Judetean Satu Mare deruleaza un proiect european in valoare totala de aproximativ 23 mil. lei (circa 5 mil. euro), din care 17,7 mil. lei (4 mil. euro) reprezinta asistenta financiara nerambursabila, pentru reabilitarea drumului judetean 194.

In cadrul acestui proiect se vor realiza lucrari de modernizare a drumului judetean pe o lungime totala de peste 10 km, iar termenul de finalizarea al proiectului este prevazut pentru un interval de noua luni. Lucrarile sunt executate de compania de constructii Tehnic-Asist din Botosani.

Proiectul ??Modernizare drum de ocolire in zona de sud (DJ 194) Satu Mare?, este finantat in cadrul Programului Operational Regional, Axa prioritara 2 ? ??Imbunatatirea infrastructurii de transport regionale si locale?, Domeniul de interventie 2.1 ? ??Reabilitarea si modernizarea retelei de drumuri judetene, strazi urbane - inclusiv constructia si reabilitarea soselelor de centura?.


Publicat de : ---
Data publicării: 24 Sep 2013 - 05:54
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41578&titlu=Proiect_european_de_23_mil__lei_pentru_reabilitarea_unui_drum_judetean_din_Satu_Mare