Udrea: Nu cred ca Basescu va putea sa nu sustina un candidat la prezidentiale [1]

Autor: C

. S.

Deputatul democrat liberal considera ca presedintele Basescu nu va putea sa nu sprijine un candidat, la scrutinul pentru cea mai inalta functie in stat, din 2014, pentru ca si-ar dori pe cineva care sa-i continue politicile.

 

Prezenta, miercuri seara, intr-o emisiune difuzata de Digi 24, Udrea a reiterat ideea ca sprijinul lui Basescu este esential la viitoarele alegeri. “Ori vrem un candidat unic al fortelor politice de centru-dreapta, asa cum cred eu ca am avea mai multe sanse, si categoric sprijinit de Traian Basescu. (…) Cu atat mai logic mi se pare ca noi sa ne gandim, cei de centru-dreapta, si mai ales cei care cumva suntem ai presedintelui si ne revendicam a fi ai lui Traian Basescu sa ne dorim parteneriatul si sprijinul lui Traian Basescu in competitia din decembrie 2014″, a declarat Elena Udrea.

Cat priveste o varianta pentru aceasta functie, Udrea l-a nominalizat din nou pe Emil Boc, fostul lider al PDL. “Este foarte important cine vine dupa Traian Basescu. Nu cred ca va putea sa stea deoparte si sa nu-si arate sustinerea fata de un candidat pe care sa si-l doreasca succesor”, a afirmat deputatul PDL.

50 Afisari LA INCEPUTUL PAGINII
Publicat de : ---
Data publicării: 27 Sep 2013 - 06:27
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41610&titlu=Udrea__Nu_cred_ca_Basescu_va_putea_sa_nu_sustina_un_candidat_la_prezidentiale