Cum arata notitele lui Basescu. Care este scaderea veniturilor bugetare potrivit calculelor prezidentiale [1]

Invitat la emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata de Pro TV,  presedintele Traian Basescu a venit pregatit cu notite, in care si-a trecut informatii despre veniturile bugetare

. La solicitarea directorului editorial Gandul, Claudiu Pandaru, seful statului a acceptat sa-i fotografieze notitele si sa le posteze pe contul personal de Facebook.

Potrivit datelor pregatite de seful statului, in primele opt luni ale lui 2013, "avem un minus de 5,3 miliarde de lei" la capitolul venituri bugetare, iar estimarea pentru septembrie este "un minus de 1,3-1,5 miliarde".

In timpul emisiunii, presedintele Basescu a recunoscut ca ii place sa vina pregatit atunci cand este invitat la emisiuni cu cifre si cu detalii despre eventualele subiecte.

Seful statului a precizat ca datele pe care le are la dispozitie provin din informarile pe care le cere Finantelor,  dar si celorlalte ministere.

Traian Basescu a declarat, in timpul interviului, ca, in opinia lui, PSD va avea candidat la prezidentialele de anul viitor si ca nu il vede pe Crin Antonescu presedinte, totul fiinjd datorat "harjoanei din alianta". Referitor la proiectul Rosia Montana, presedintele a precizat ca este in continuare un sustinator al exploatarii resurselor, incercand insa sa se mentina neutru.


Publicat de : ---
Data publicării: 30 Sep 2013 - 06:41
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41618&titlu=Cum_arata_notitele_lui_Basescu__Care_este_scaderea_veniturilor_bugetare_potrivit_calculelor_prezidentiale