Deputat PSD: “Dragnea l-a injunghiat pe Victor Ponta” [1]

Autor: Cristi Ionita

Deputatul social-democrat Radu Popa a avut, luni, un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea, seful de campanie al lui Victor Ponta

.

 

Radu Popa sustine ca alegerile prezidentiale s-au pierdut exclusiv pe mana lui Liviu Dragnea, care “dupa ce a pierdut campania cu Geoana, l-a injunghiat pe Ponta”.

Deputatul spune ca este musai ca social-democratii sa organizeze cat mai rapid un congres in urma caruia sa se aleaga “cu o conducere care sa munceasca efectiv pentru partid”.

“Cate campanii trebuie sa mai piarda domnul Dragnea pentru ca cineva sa-si puna in sfarsit problema serioasa a demisiei sale din toate functiile ocupate. Eu unul nu pot sa merg inainte cu domnul Dragnea care, dupa ce a pierdut campania cu Geoana, l-a injunghiat pe Ponta. Ii cer demisia din toate functiile pe care le detine in partida”, a fost mesajul transmis de deputatul Radu Popa.

In schimb, social-democratul isi manifesta sustinerea neconditionata pentru Victor Ponta si spune ca actualul premier trebuie sa ramana seful Guvernului si trebuie sa ramana presedintele Partidului Social Democrat.

“Cred ca tot partidul este alaturi de Victor Ponta. Nu am auzit colegi care sa fie dezamagiti de prestatia lui Victor Ponta in campanie. Trebuie sa ramana presedinte, iar PSD trebuie sa ramana la guvernare”, a afirmat Radu Popa.


Publicat de : ---
Data publicării: 18 Noi 2014 - 16:06
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41664&titlu=Deputat_PSD__&_#8220_Dragnea_l_a_injunghiat_pe_Victor_Ponta&_#8221_