Deputat PSD cere demisia lui Dragnea: Dupa ce a pierdut campania cu Geoana, l-a injunghiat pe Ponta [1]

„Sunt aici pentru a-i intreba pe colegii mei din conducerea partidului cate campanii trebuie sa mai piarda domnul Dragnea pentru ca cineva sa puna in sfarsit problema serioasa a demisiei din toate functiile detinute in partid

. Eu unul nu pot sa merg inainte cu domnul Dragnea care, dupa ce a pierdut campania cu Geoana, l-a injunghiat pe Ponta. Eu inainte cu domnul Dragnea nu pot sa merg. Ii cer demisia”, a afirmat RRadu Popa la sediul PSD.

El a adaugat ca se impune organizarea cat mai repede a unui congres pentru a alege „o conducere care sa munceasca efectiv pentru partid”.

Popa a mai spus ca este solidar cu Victor Ponta si acesta trebuie sa sa ramana presedinte, iar PSD sa ramana la guvernare.

„Cred ca tot partidul este alaturi de Victor Ponta, personal, nu am auzit colegi care sa fie dezmagiti de prestatia lui Victor Ponta in campanie”, a spus Popa.


Publicat de : ---
Data publicrii: 18 Noi 2014 - 16:06
 

Link tire   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41668&titlu=Deputat_PSD_cere_demisia_lui_Dragnea__Dupa_ce_a_pierdut_campania_cu_Geoana__l_a_injunghiat_pe_Ponta