Sebastian Ghita: Nu am crezut ca Partidul Facebook si Partidul Diaspora vor intoarce rezultatul [1]

In turul doi al alegerilor prezidentiale, mii de tineri care nu se cunosteau intre ei au iesit in strada pentru o idee comuna, propagata mai intai in mediul virtual

. Retelele de socializare s-au transformat in cea mai eficienta portavoce si au recreat o Romanie fara granite. Mobilizarea din mediul online a fost una fara precedent in Romania. Spre deosebire de ACL, la PSD exista chiar un departament de comunicare online, al carui presedinte a fost, pana acum o luna, deputatul Sebastian Ghita.

Deputatul PSD Sebastian Ghita a declarat la Ora de Stiri ca nu a crezut, la inceputul campaniei, ca aceste "noi partide", Partidul Facebook si Partidul Diaspora, vor avea forta si determinarea de a intoarce rezultatul votului.

"Oamenii acestia si-au strigat speranta si suntem obligati sa le respectam vointa. Am inteles mesajul acestor oameni, atat al celor din diapora, cat si al celor tineri intre 18 si 35 de ani", a spus Sebastian Ghita.

In sectiunea VIDEO urmariti declaratiile din Ora de Stiri ale lui Sebastian Ghita, cel care a condus pana acum p luno departamentul de comunicare online al PSD.


Publicat de : ---
Data publicării: 18 Noi 2014 - 16:06
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41687&titlu=Sebastian_Ghita__Nu_am_crezut_ca_Partidul_Facebook_si_Partidul_Diaspora_vor_intoarce_rezultatul