Procurorii DNA, in “vizita” la deputatul Mircea Rosca [1]

Autor: Cristi Ionita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac perchezitii, miercuri dupa-amiaza, la domiciliul deputatului PNL Mircea Rosca

.

 

Rosca este acuzat de comiterea mai multor infractiuni, printre care luare de mita, iar procurorii ii perchezitioneaza domiciliul dupa ce, marti seara, plenul Camerei Deputatilor a votat pentru ridicarea imunitatii liberalului.

Deputatii au aprobat solicitarea DNA de perchezitionare si, eventual, retinere sau arestare a lui Mircea Rosca, desi Comisia Juridica daduse aviz negativ.

Decizia deputatilor a venit cu o majoritate covarsitoare, 220 de deputati votand pentru ridicarea imunitatii lui Mircea Rosca si doar 65 dintre deputati votand impotriva.

Rosca este acuzat ca, in 2011, a incasat 20.000 de euro de la un om de afaceri din Comarnic asigurandu-l pe acesta ca va interveni pe langa consilierii locali din Azuga pentru obtinerea de catre afacerist a unor terenuri.

Rosca era in acea perioada vicepresedinte al PNL Prahova.


Publicat de : ---
Data publicării: 20 Noi 2014 - 05:45
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41773&titlu=Procurorii_DNA__in_&_#8220_vizita&_#8221__la_deputatul_Mircea_Rosca