Deputatul PNL Mircea Rosca, retinut de procurorii DNA intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie [1]

taguri: deputat, pnl, mircea, rosca, retinut, procuror, dna, dosar, vizeaza, fapta, coruptie, perchezitie

Deputatul PNL Mircea Rosca a fost retinut miercuri seara de procurori DNA Ploiesti intr-un dosar care vizeaza fapte de coruptie

. Procurorii anticoruptie au efectuat miercuri perchezitii la locuinta liberalului din Comarnic.

Avocatului sau, Alexandru Serban, a precizat, ca ordonanta de retinere a fost emisa la ora 23.15.

Aparatorul lui Mircea Rosca a mai spus ca procedura este una normala, avand in vedere faptul ca deputatul PNL a solicitat ridicarea imunitatii parlamentare.

Mircea Rosca a fost scos incatusat din sediul DNA si a afirmat ca aceasta este o procedura pe care o respecta si ca are incredere in justitie ''pana la capat''.

Procurorii DNA au efectuat miercuri perchezitii la locuinta din Comarnic a lui Mircea Rosca dupa ce Camera Deputatilor a aprobat cererea ministrului Justitiei privind perchezitia domiciliara, retinerea si arestarea preventiva a deputatului PNL.

Anchetatorii au incheiat perchezitiile dupa mai bine de cinci ore.

Deputatul PNL Mircea Rosca este cercetat pentru trafic de influenta intr-un dosar in care mai sunt cercetati sub control judiciar si varul acestuia Adrian Rotila, dar si presedintele PNL Azuga Gabriel Popescu,. Cei doi sunt acuzati de cumparare de influenta si dare de mita.


Publicat de : ---
Data publicării: 21 Noi 2014 - 06:30
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41822&titlu=Deputatul_PNL_Mircea_Rosca__retinut_de_procurorii_DNA_intr_un_dosar_care_vizeaza_fapte_de_coruptie