Deputatul Mircea Rosca, retinut de DNA [1]

Deputatul PNL Mircea Rosca a fost retinut miercuri seara de procurori, fiind scos cu catusele la maini din sediul DNA

Acuzat de trafic de influenta, acesta este cercetat intr-un dosar in care mai sunt cercetati sub control judiciar si varul acestuia Adrian Rotila, dar si presedintele PNL Azuga Gabriel Popescu, acuzati de cumparare de influenta si dare de mita

.

Miercuri au avut loc perchezitii la locuinta din Comarnic a lui Rosca dupa ce Camera Deputatilor a aprobat marti cererea ministrului Justitiei privind perchezitia domiciliara, retinerea si arestarea preventiva a deputatului liberal.

Deputatul este suspectat ca in 2011, cand era vicepresedinte al PNL Prahova, i-ar fi cerut 20.000 de euro unui om de afaceri din Cormanic, pentru a interveni la consilieri locali din Azuga astfel incat acesta sa obtina terenuri in statiune.

Conform anchetatorilor, din aceasta suma, Rosca a primit efectiv 5.000 euro, iar 11.000 euro au fost folositi in interesul formatiunii politice pe care o conducea de la nivel judetean.


Publicat de : ---
Data publicării: 21 Noi 2014 - 06:30
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41823&titlu=Deputatul__Mircea_Rosca__retinut_de_DNA