Explicatiile premierului Victor Ponta dupa vacanta in strainatate [1]

Am fost in vacanta pe banii mei, iar amanuntele care au aparut in presa fac parte dintr-un scenariu

. Sunt primele explicatii date de premier dupa intoarcerea din strainatate, fara a spune clar insa care a fost destinatia.

Informatiile despre cum si-a petrecut zilele libere dupa alegeri au atras critici dure nu doar din partea opozitiei, ci si a colegilor de partid: Mircea Geoana i-a transmis, marti, ca vacanta din Dubai nu i-a facut bine!

Dupa ce si-a delegat atributiile de coordonare a Guvernului vicepremierului Oprea, presa a relatat ca Victor Ponta a plecat in vacanta in Abu Dhabi, insotit de omul de afaceri Sebastian Ghita, deputat PSD.

Sunt informatii transmise de un post de stiri, insotite de o fotografie cu cei doi intr-un club exclusivist din emiratul arab, din noaptea de sambata spre duminica. Premierul a revenit, luni, in Bucuresti cu o aeronava a companiei Fly Dubai.

Vreau sa va lamuresc un lucru. Unu - dupa un an foarte greu, da, m-am dus cateva zile in concediu pe banii mei, nu ai Guvernului. S-a publicat in Monitorul Oficial, dl Oprea a asigurat foarte bine conducerea Guvernului. Doi - toate minciunile si povestile pe care le-ati vazut - stateati aseara sa panditi avioane private care urmau sa vina din Luna, note de plata despre ceva, cel putin toti cei care ma cunosc de 40 de ani stiu ca nu beau whisky, poate alti presedinti - toate aceste lucruri fac parte dintr-un scenariu care s-a construit si de cand dl. Turcescu s-a deconspirat a ramas dl Rares Bogdan ofiter acoperit care prezinta aceste lucruri. Eu vreau sa-mi fac treaba in continuare serios, a precizat Ponta, la Palatul Parlamentului.

Nici cel care pare sa-l fi insotit in vacanta nu a vrut sa dea mai multe lamuriri.

Colegii de partid spun ca aceasta vacanta va afecta imaginea liderului lor.

Imediat dupa alegeri, premierul Victor Ponta spunea ca este "trist" si ca va sta o perioada cu familia sa.

 


Publicat de : ---
Data publicării: 26 Noi 2014 - 05:52
 

Link știre   [1] https://www.fundatia-aleg.ro/index.php?name=News&file=article&sid=41947&titlu=Explicatiile_premierului_Victor_Ponta_dupa_vacanta_in_strainatate